Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το BetterSelf.gr;

Το BetterSelf.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για online γυμναστική. Προσφέρει ολοκληρωμένες προπονήσεις διάρκειας περίπου 30 λεπτών και 3 διαφορετικών επιπέδων, σχεδιασμένες για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, τη δύναμη και την ευεξία.

Τί είναι το online fitness training;

Το online fitness training είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται μέσω του διαδικτύου. Μπορείς να ακολουθήσεις προπονητικά προγράμματα γυμναστικής και να λάβεις οδηγίες για γυμναστική από τον υπολογιστή, το κινητό σου ή το tablet.

 

Είναι μια πολύ διαδεδομένη μέθοδος η οποία δουλεύει για πολλούς! Αν δεν έχεις χρόνο, αν δεν σου αρέσουν τα γυμναστήρια, αν βρίσκεις δαπανηρή τη συνδρομή σε γυμναστήρια, αν δεν έχεις πού να αφήσεις τα παιδιά, ενώ παράλληλα θέλεις μια υψηλού επιπέδου υπηρεσία σε χαμηλό κόστος, τότε αξίζει να δοκιμάσεις το online training με τη βοήθεια του betterself.gr

Πώς μπορώ να γυμναστώ από το σπίτι;

Αν δεν έχεις γυμναστεί ξανά με online πλατφόρμα γυμναστικής τότε σίγουρα δεν ξέρεις τι χάνεις. Μπορείς από την άνεση του σαλονιού να βάλεις στην τηλεόραση το betterself.gr και να έχεις τον δικό σου γυμναστή ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν στο σαλόνι έχεις την οικογένεια σου ή δεν σε εμπνέει, τότε με το κινητό ή το tablet σου γυμνάσου στην άνεση του προσωπικού σου χώρου.

Τί εξοπλισμό χρειάζομαι;

Αρκεί ένα στρώμα γυμναστικής και 2 βαράκια. Αν δεν τα έχεις μπορείς να ξεκινήσεις με μία πετσέτα και 2 μπουκάλια νερού!

Κάθε πότε μπορώ να κάνω γυμναστική;

Τα προγράμματα έχουν φτιαχτεί με τη λογική των 3 προπονήσεων ανά εβδομάδα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες χρονικές απαιτήσεις. Οι προπονήσεις διαρκούν περίπου 30 λεπτά. Τις προπονήσεις μπορείς να τις παρακολουθήσεις όσες φορές θέλεις, αν το θέλεις. Έχεις πρόσβαση 24/7 και σε όλα τα επίπεδα για όσο διαρκεί η συνδρομή σου.

Θα έχω πρόγραμμα;

Εδώ έρχεται και μία από τις καινοτομίες που έχει η πλατφόρμα!

 

Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά για να παρακολουθήσεις τα video των προπονήσεων λαμβάνοντας υπόψιν το επίπεδο του κάθε γυμναζόμενου. Όσο περνάνε οι εβδομάδες και δυναμώνεις, τόσο αυξάνεσαι σταδιακά και η δυσκολία των workouts. Κατά τη διάρκεια των video η Ελευθερία Βλαστού παρουσιάζει εναλλακτικές ασκήσεων και παραλλαγές έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Πόση ώρα χρειάζεται να κάνω γυμναστική;

Τα προγράμματα γυμναστικής έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτών. 3 φορές την εβδομάδα από 30 λεπτά είναι αρκετά για να αποκτήσεις όλα τα ωφέλη της γυμναστικής. Βέβαια, αν εσύ θέλεις να κάνεις περισσότερο προτείνω να επαναλάβεις ένα από τα video της εβδομάδος που μόλις παρακολούθησες. Στους προχωρημένους η επιλογή μπορεί να γίνει από τη βιβλιοθήκη όλων των video.

Τί μου προσφέρει η συνδρομή μου στο BetterSelf.gr;

Όλες οι συνδρομές σου προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα και όλα τα videos.

 

Μπορείς να δεις όσες φορές θέλεις χωρίς κανένα περιορισμό.

 

Μαζί με την 3μηνιαία σου συνδρομή έχεις και μία δωρεάν συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης (π.χ. messenger) για να κάνεις ένα online μάθημα μαζί με την Ελευθερία Βλαστού, διάρκειας 50 λεπτών.

 

Μαζί με την 12μηνη σου συνδρομή έχεις 5 δωρεάν συνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης (π.χ. messenger) για να κάνεις ένα online μαζί με την Ελευθερία Βλαστού, διάρκειας 50 λεπτών.

Πώς κάνω συνδρομή;

Επίλεξε το "Συνδρομές" από την αρχική σελίδα.

 

Διάλεξε μία συνδρομή (μηνιαία, 3μηνιαία ή ετήσια)

 

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ασφαλές και απλό περιβάλλον της PayPal. Επίσης, η ενεργοποίηση της συνδρομής σου γίνεται αυτόματα.

 

Αν θέλεις να κάνεις τη συνδρομή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, τότε χρησιμοποίησε έναν από τους 3 τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται εδώ. Θα χρειαστεί να μας στείλεις το καταθετήριο με email ή στα social media έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί τη συνδρομή σου.

Κάθε πότε ανανεώνεται η συνδρομή μου;

Αν έχεις κάνει συνδρομή με PayPal, η συνδρομή σου ανανεώνεται αυτόματα.

 

Αν έχεις κάνει συνδρομή με τραπεζική κατάθεση θα χρειαστεί να κάνεις εκ νέου τραπεζική κατάθεση. Εμείς θα σου στείλουμε μια υπενθύμιση μόλις λήξει η συνδρομή σου για να σου το υπενθυμίσουμε πάντως.

Μπορώ να δοκιμάσω το betterself.gr δωρεάν:

Βεβαίως και μπορείς! Εμείς θα σου δώσουμε 3 μέρες δωρεάν για να δοκιμάσεις πλήρως τις προπονήσεις του betterself.gr!

 

Στείλε μας ένα email στο info@betterself.gr και γράψε μας "Δωρεάν 3ημερη δοκιμή" και εμείς θα ενεργοποιήσουμε αμέσως τη δοκιμαστική συνδρομή σου!

Πώς θα βρω από ποιo επίπεδο θα ξεκινήσω;

Αν ξεκινάς τώρα ή γυμνάζεσαι έως 3 μήνες τότε από τους Beginners. Αλλά μην ανησυχείς είσαι σε έμπειρα χέρια και οι προπονήσεις είναι ακριβώς για σένα.

 

Αν γυμνάζεσαι πάνω από 3 μήνες τότε σου προτείνω να ξεκινήσεις από τους Intermediate.

 

Τώρα, αν ήδη γυμνάζεσαι περισσότερο από 6 μήνες τότε το Advanced θα σου δώσει το workout που θέλεις σε περίπου 30 με 35 λεπτά.

 

Βέβαια, είμαι πάντα δίπλα σου να σε βοηθήσω να επιλέξεις το κατάλληλο επίπεδο για σένα.

Μπορώ να κάνω και online personal;

Ο συνδυασμός των workouts μέσω video με το online personal έχουμε δει πως φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Συνδυάζεις τις χαμηλού κόστους, αλλά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες betterself.gr μαζί με την live καθοδήγηση από την Ελευθερία Βλαστού.

 

Τα μαθήματα των online personal γίνονται σε συνεννόηση με την Ελευθερία Βλαστού, έτσι ώστε να βρείτε τις ώρες που ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας. Τα μαθήματα γίνονται μέσω messenger ή zoom και έχουν διάρκεια 50 λεπτά.

 

Με το online personal έχεις τον προσωπικό γυμναστή στο σπίτι σου από την οθόνη σου!

Πώς κανονίζω τις online συνεδρίες με την Ελευθερία Βλαστού;

Για να κλείσεις κάποια συνεδρία με την Ελευθερία Βλαστού θα χρειαστεί να έχεις μία από τις ακόλουθες συνδρομές:

  • ή το Online Personal Training
  • ή το Videos & Online Personal Training (συνδυασμός)
  • είτε 3μηνη ή 12μηνη συνδρομή για να πάρεις δωρεάν 50λεπτες συνεδρίες (Μία για την τρίμηνη συνδρομή και 5 για την ετήσια)

Η συννενόηση γίνεται αποκλειστικά μαζί της είτε μέσω email, facebook, instagram, στα οποία η ανταπόκριση είναι άμεση!

Θέλω να χάσω βάρος, θα με βοηθήσει το προγραμμα αυτό;

Φυσικά και ναι! Όλα τα μαθήματα των προπονήσεων έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος μέσω της καύσης λίπους και της αύξησης της μυϊκής μάζας.

 

Σε περίπτωση πάντως που δεν δεις κάποια διαφορά στη ζυγαριά μην ανησυχείς, είναι πολύ συνηθισμένο. Αυτό γίνεται γιατί ναι μεν υπάρχει απώλεια λίπους αλλά παράλληλα αυξάνεται η μυϊκή σου μάζα, κάνοντας το δείκτη της ζυγαριάς να παραμένει σταθερός. Αυτό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο στην αρχή της περιόδου εκγύμνασης.  Όσο προπονείσαι και τρέφεσαι σωστά είναι βέβαιο πως θα χάσεις βάρος.

 

Είναι σίγουρο, όμως, πως τα ρούχα σου θα μπαίνουν πιο εύκολα και η περιφέρεια της κοιλιακής περιοχής θα έχει μειωθεί. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι 1 κιλό λίπους καταλαμβάνει πολύ μεγαλύτερη μάζα ή περιοχή σε σχέση με 1 κιλό μυϊκής μάζας!

Έχω κάποιες ενοχλήσεις σε γόνατα, αυχένα, μέση κτλ.. Μπορώ να ακολουθήσω;

Φυσικά! Πάντα βέβαια με την έγκριση του γιατρού σου!

Η Ελευθερία σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης σου επισημαίνει πως πρέπει να τοποθετήσεις το σώμα σου σωστά και τί πρέπει να προσέχεις. Επιπλέον, προτείνει παραλλαγές σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις σε γόνατα, αυχένα και μέση ανάλογα με την άσκηση!

Είναι το BetterSelf.gr για σένα;

Πολλές φορές αν δεν έχουμε ξανακάνει γυμναστική online, πιστεύουμε πως απλά θα χάσουμε το χρόνο μας και τα χρήματα μας. Το betterself.gr έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα σωστό και στοχευμένο πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς απλά να χάνεσαι μέσα σε ένα site και στα προγράμματα σου.

Επίσης, αυτό που διαφοροποιεί το betterself.gr από τις άλλες πλατφόρμες είναι ότι λαμβάνει υπόψιν την εμπειρία σου και το επίπεδο σου και σε καθοδηγεί βήμα βήμα με αυξανόμενη δυσκολία στις προπονήσεις της κάθε εβδομάδας.

Επιπλέον, η Ελευθερία είναι πάντα διαθέσιμη ώστε να σου παρέχει υποστήριξη και συμβουλές αν το χρειάζεσαι, δωρεάν.